portada

Outsource Forever S.L.

Telecomunicaciones | Málaga, España

Descripción

>asiakasneuvottelija / sisäänostaja .
oletko sosiaalinen henkilö ja haluat puhua ihmisten kanssa? onko sinulla halua ja motivaatiota vaikuttaa omaan palkkaasi? haluatko edistää kiertotaloutta jalometallien kierrätyksellä? .
silloin tämä työ on juuri sinulle! .
suomen jalometallikierrätys oy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kierrättää jalometalleja. Kierrätyksellä syntyy 100% uutta korkealaatuista raaka-ainetta ja sillä on suuri ympäristövaikutus.  .
olemme kansainvälinen yritys, toimimme suomessa, ruotsissa, espanjassa sekä englannissa. Konserni on perustettu vuonna 2011 ja työllistää tällä hetkellä lähes 100 henkilöä.  .
etsimme nyt agentteja osto- ja myyntitehtäviin call center -toimistoon malagassa. Uskomme, että hyvä myyjä omaa erinomaiset kommunikointitaidot, on positiivinen ja vastuullinen ihminen, joka näkee että suuri osa menestyksestä on sekä myynnissä että asiakaspalvelussa. Lyhyesti sanottuna: keskitymme asiakkaan tarpeisiin.  .
oikea asenne ja periksiantamattomuus takaavat sen että menestyt työssäsi ja saat pohjapalkan lisäksi erinomaisen provision! .
saat lisätietoja työsopimuksesta, palkasta, vuokrasta ja eduista haastattelun yhteydessä.  .
autamme sinua tarvittavien lupien hankkimisessa ja tarjoamme sinulle myös ilmaiseksi huoneen työsuhdeasunnoistamme malagan keskustassa ensimmäiseksi kuukaudeksi, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vuokrata se.  .
jos tämä kuulostaa kiinnostavalta niin jätä hakemuksesi lähettämällä sähköpostitse cv ja lyhyt vapaamuotoinen teksti jossa kerrot itsestäsi.  .
ollaan kuulolla! .
olemme luoneet hyvän työilmapiirin, jossa kaikki auttavat toisiaan ja pyrkivät yhteisiin tavoitteisiin. Uskomme, että henkilökohtainen kehitys ja hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Kokeneen ja taitavan porukan mukana on turvallista opetella myynnin ja neuvottelun salaisuuksia ja yksin ei takuulla jää missään vaiheessa. Yksinkertaisesti hauskaa työtä, jossa tuloksesi huomataan progressiivisella provisiolla.  .
järjestämme myös jatkuvasti myyjillemme kisoja. Kun aidosti ylittää itsensä, sitä on syytä juhlistaa esimerkiksi illallisella, hotelliyöllä tai vaikka lomamatkalla! mikäli koko tiimi voittaa, lähdetään juhlimaan vaikka karting-autoilla - tai mitä ikinä luovaa keksimmekään! työskentely alkaa yrityksen esittelyllä sekä myynnin ja oston peruskoulutuksella, sekä teoreettisella että käytännön tasolla, sekä tuotetuntemusta koskevalla koulutuksella. Kouluttajillamme on vuosien kokemus tuloksellisesta puhelinmyynnin valmennuksesta.  .
työn aikana saat jatkuvaa koulutusta, valmennusta ja tukea ryhmäjohtajiltamme. Panostamme urakehitysmahdollisuuksiin, sillä haluamme tarjota myyjillemme mahdollisuuden kehittyä ja edetä. Tämä tarkoittaa, että pääset työhön nopeasti ja saat mahdollisuuden kasvaa jännittävässä ja haastavassa roolissa ja pääset saavuttamaan hyviä tuloksia! .
yhteystiedot: benjamin rajalin - call center manager puh: +358400173977 / +34655283193sähköposti: benjamin. Rajalin@sjmk. Com

Industria

Telecomunicaciones

Ubicación

Calle Bodegueros 21, Portal 1''3
Málaga
Málaga, España.